YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %3,10
Yerköy Adalet MYO’da “Adalette Sanat Şenlikleri rüzgârı”

Yerköy Adalet MYO’da “Adalette Sanat Şenlikleri rüzgârı”

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Gençlik Kulübü tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi beğeni ile izlendi.
12032013adaletYerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Gençlik Kulübü tarafından organize edilen ve Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrenci tarafından sergilenen  tiyatro gösteri ve müzik dinletisi beğeni topladı.
Yerköy Adalet MYO konferans salonunda gerçekleşen tiyatro gösterisi ve müzik dinletisine, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Ergüden, Cumhuriyet Başsavcısı Gürhan Okan, Yerköy Adalet MYO Okul Müdürü Murat Koçsoy, Yüksekokul Genel Sekreteri Oğuz Duygu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibelek, Garnizon Komutanı M. Deniz Işıklar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi.
Yerköy Adalet MYO Müdürü Murat Koçsoy, okullarında eğitimin yanında sosyal etkinliklere de büyük önem verip desteklediklerini belirterek, “Okulumuz Gençlik Kulübü tarafından hazırlanan oyun beğen ile izlendi. Oyunu hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür sosyal etkinliklerini olacak” dedi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Gençlik Kulübü tarafından hazırlanan oyun katılımcılar tarafından büyük beğen ile izlenirken, gösteride, slayt gösterimleri ile katılımcılar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Evet gerçekten güzel bir etkinlikti, ben de YAÖL TİYATRO KULÜBÜ öğrencilerimle birlikte izledim. Programı hazırlayan Adalet MYO öğretmen ve öğrencilerini tebrik eder, bu güzel aktivitelerin devamını dilerim. Yerköy’de bu etkinliklerin daha fazla olması ve halka açık olması da gerekiyor bence. Selamlar.

    • Sahnedeki ve sahne arkasindaki tum ogrencilerimize ve hocalarimiza cok tesekkur ederim. Ayni zamanda bizleri yalniz birakmayan gerek degerli arkadaslarimiza ve sevgili ogrencilerimizede tesekkur ederim.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji