YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Yerköy Adalet MYO'ya yeni bölüm açılıyor

Yerköy Adalet MYO'ya yeni bölüm açılıyor

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokuluna 1 yeni bölüm açılmasına karar verilmesi ile bölüm sayısı 2’ye çıktı
22052012ekdBozok Üniversitesi Senatosu tarafından onaylanmasının ardından, Yükseköğretim Kurumu (YÖK)’ünde onaylaması ile birlikte, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokuluna bir yeni bölüm açılacağı belirtildi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokuluna bir bölümün daha açılacağını belirten Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Koçsoy, açılacak bölümler ile birlikte, yüksekokulda bölüm sayısının iki çıkacağını ifade etti.
2010 yıl içerisinde Yerköy ilçemizde açılışı gerçekleşen Yerköy Adalet Meslek Yüksekokuluna Adalet Meslek Yüksek Okulunda, Adalet 2’inci öğretim verileceği belirten Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Koçsoy, “3 Kasım 2010 tarihinde Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile eğitim ve öğretim hayatına başlayan Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulumuz, yeni kurulmuş olmasına rağmen öğrencilerine kaliteli bir eğitim sunmak adına geniş imkânlara sahiptir.
Şu anda, okulumuzda yüz öğrenci ile eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmekte olan Yüksekokulumuzda 2012–2013 eğitim ve öğretim yılında Adalet 2’inci Öğretim bölümünün açılması, Bozok Üniversitemizin saygı değer senatosu tarafından onaylanmasının ardından YÖK tarafından da kabul edilmiş bulunmaktadır.
Açılacak olan Adalet 2. Öğretim bölümlerimizde ilk yıllarda 50 öğrenciye eğitim ve öğretim verilecektir.”dedi
Yüksekokul Müdürü Koçsoy, Yerköy’e açılacak olan Adalet 2. Öğretim bölümlerinin Yerköylülere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Amin inşALLAH hayırlı olsun. 2. ögretime kayıt olaaklarada gündüz eğitim verilmesi için fiziki mekanımız ve şartlar uygun. Lütfen talebelerimiz geceye kalmasınlar yetkililerimizden arz ederiz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji