YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %-0,63
  • BIST
    %-0,50
Yerköy Av komisyonu toplandı

Yerköy Av komisyonu toplandı

Yerköy Av Komisyonu, 2012 dönemi av sezonunda avlanacak hayvanların cinsleri ve sayıları ile avlanma tarihlerini belirlemek amacı ile toplandı.
19012011avkomisyonuYerköy İlçe Av Komisyonu toplantısı Kaymakam Bayram Gale başkanlığında, Hükümet Konağı’nda yapıldı.
2012 av dönemi için Merkez Av Komisyonu’na sunulmak üzere Yerköy İlçemizi kapsayacak kararlar bir toplantıda ele alındı.
4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’nun 3 üncü maddesi gereğince 2012 av dönemi için Merkez Av Komisyonu’na sunulmak üzere Yerköy İlçemizi de kapsayacak karar toplantısı yapıldı.
Yerköy Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Hükümet Konağında yapıldı.
Yerköy İlçemizde gerçekleşen toplantıya Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Nazan Ergişi, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Jandarma komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Yerköy Avcılar ve Atıcılar Kulüp Başkanı katıldı.
Konu hakkında açıklama yapan ilçe Kaymakamı Bayram Gale, ilçe av komisyonu tarafından alınan kararlar çerçevesinde ilçemizde yasak avlanma yapan şahıslar hakkında gerekli işlemin yapılacağını, komisyonun belirleyeceği av hayvanlarının belirtilen adet dışında vurulmaması gerektiğini belirti.
Gale, Yerköy ilçe sınırları içerisinde belirlenecek olan av bölgelerinin ise Yerköy Avcılar ve Atıcılar Kulüp Başkanından veyahut ilçe kaymakamlığına uğrayarak gerekli bilgilerin alınabileceğini ifade etti.
Haber : Ferhat KAYHAN “Yerköy Gazetesi”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji