YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,49
  • BIST
    %-0,06
Yerköy Belediyesi karla mücadele için kolları sıvadı

Yerköy Belediyesi karla mücadele için kolları sıvadı

Yerköy Belediyesi, Yerköy İlçemizde iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı sonucu cadde ve sokaklarda biriken karı temizlemek için tüm imkânlarını seferber etti.
10022012karYerköy İlçe merkezinde kar kalınlığının 10 santimetreye ulaşmasıyla birlikte hayatın felç olmaması için, özellikle ana caddelerde biriken kar kütlelerinin şehir içi trafiğin ve vatandaşlar yaya kaldırımlarda yürümekte güçlük çekmemesi için belediye ekipleri ilçe merkezinde karla mücadele çalışmaları gün boyunca aralıksız devam etti.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, “Yerköy Belediye ekiplerimiz, ilçemizde etkili olan kar yağışı ve etkili olan kış şartlarına rağmen tuzlama ve kumlama çalışmaları aralıksız sürdürmektedir.”dedi.
Ağaoğlu, “Perşembe günü sabah saatlerinde başlayan ve giderek etkisini arttıran kar yağışından dolayı Yerköy Belediyesi kar temizleme ekipleri, ilçemizin muhtelif bölgelerinde tuzlama ve kumlama çalışmaları ara ara devam etmektedir.
Yerköy belediyesi olarak karla mücadelede başarılı olmak için elimizden gelen tüm çaba ve gayret içerisinde çalışmalarımız devam etmektedir.
İlçemizde etkili olan kar yağışlarında Yerköy Belediyemize bağlı 60 karla mücadele personelinin 2 vardiya halinde gece ve gündüz olmak üzere çalışmaktadır.
Kar temizleme ve buzlanmayı önlemek için bugüne kadar kar ve buzlanmayla mücadelede 30 ton tuz ve 5 ton kum kullanıldı.
Özveriyle vardiyalı çalışan ve gece geç saatlere kadar ekiplerimizin hizmetlerinden vatandaşlarımız oldukça memnun. Ben de fedakârca tuzlama ve temizleme çalışması yapan işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Ne çalışması yavv her zaman olduğu gibi adamların hepsi dikiliyor orda. Ben mi yanlış görüyorum acaba….. Bide çalışıyo demezlermi

  2. hahahah
    5 kişi eli cebinde duruyor 3 kişi çalışıyor…:))) hükümet caddesi de temizlendi mi ?

  3. Yerköyde yaşayan bir vatandaş olarak karla mücadele çalışmalarının yetersiz olduğunu düşünüyorum.

  4. yerköye gelmiş gecmiş en iyi başkanı ve ekibi sizlerin çalışmalarını cok begenıyorum 20 yıldır yerköye bır cıvı bıle cakmayan başkanlara yakınmayan yerköy halkı umarım sızın kıymetınızı bılırler (kapalı pazar yeri adaletmeslek yüksek okulu ve de icme suyu kanalızasyon yapımı) yıllardır bız yerköy halkna asbestlı kansereli borulardan su iciren gecmiş başkanlar utansınlar allah sizlerden razı olsun çalışmalarınızda başarılar

  5. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Her ne kadar eksiklikler de olsa bu başkanın tüm samimiyetiyle çalıştığını düşünüyorum. İnşallah memleketimizi bir sene içerisinde daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştürecek.

  6. sayın başkanım aksu döner ve milli eğitimin önünden birde arabanızla gecin şuan yerköyün sözde en güzel hiç bir dozerin kepçenin girmedigi yerde temizlik varmış gibi göstermeyin ama benim gönlüm sizden yana bu iş busene nasip olursa bitecek diye umut ediyorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji