YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Yerköy Belediyesi yolları tuzluyor

Yerköy Belediyesi yolları tuzluyor

Yerköy Belediyesine bağlı ekipler buz tutan yolları açmak için gün boyu tuzlama çalışması yaptılar. 
03022012yollarYaklaşık bir haftadır Yerköy ilçemizde ara ara yağan yoğun kar yağışı ile buzlanan yollara çözüm Yerköy Belediyesi ekiplerinin tuzlama ve kumlama çalışmalarıyla gerçekleşiyor.
Şehrin önemli caddelerinden olan Nato Yolu ve Atatürk Bulvarı herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için belediye ekipleri tuzlama çalışmalarına devam ediyor.
Ülkemizi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havalar ilçemizde de etkisini gösteriyor. Ara ara yağan yoğun kar yağışı sonrası etkili olan soğuklar nedeniyle birçok yol buz tuttu.
Buz tutan yolların açılması için harekete geçen Yerköy Belediye ekipleri ilçe merkezinde bulunan yollarda sabah erken saatlerden itibaren kum, tuz karışımını yollara saçarak yolların buz tutmaması için ellerinden gelen çaba ve gayreti gösterdiler. Ekiplerin çalışması gün boyu devam etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. evet gözlerimiz yaşardı yerköy belediyesi gerçekten çok çalışıyor ayıp yahu kardeşim birde çok büyük bir hizmetmiş gibi bunlarla övünç duyuyorlar kardeşim ben aradım belediye garajını orada çıkan bir personele sordum yolllarda tuzlama çalışması olacakmı diye adam gözün kesmiyorsa evden çıkma diyor hava soguk diye hitap ediyor valla artık ben nedeni ne olursa olsun şimdiki ömevcut belediye başkanına asla ama asla oy vermem yerköy dilerse her yerini altınla kaplasın bunu yayınlarsınız umarım

  2. yerköy kendi içinden birisini çıkarmadı bu gidişle de çıkarmayacak bence yerköylu çamurla yaşamayı hakediyor. akılları başlarına gelmedi bu gidişle de gelmez ne yapalım vatan sağolsun demekten başka birşey elimizden gelmiyor

  3. yerköyde bugune kadar çalışan en iyi başkan mehmet ağaoğludur bunu ututmayın gecmiş başkanların yerköye bır cıvı bıle cakmadıgını tum yerkoy halkı gayet ıyı bılıyor . yerkoy de bazı kesım bundan once camur yokmus gıbı söylenıyor tamam sımdı de var ama en ezından sımdı calısma var yıllardır asbestlı pis borulardan gelen suyu kullanan yerkoy sımdı gayet temız ıcme suyuna kavusuyor kazı zamanı yerden cıkan borulara hıcmı bakmadınız çalışma zamanı elbette camurda olur tozda altyapıdan anlamayan arkadaşlar lutfen eleştırmesin sizden ricam eleştirirken biraz gercekci olun. yerköy cok ıyı yerlere bu başkan sayesınde gıdıyo ve gıdecek. saygılarımla.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji