YouTube

  • DOLAR
    %0,28
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %-0,06
Yerköy Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Yerköy Belediyesi'nde Toplu Sözleşme Sevinci

Yerköy Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi arasında toplu sözleşme imzalandı
15012012belediyeYerköy Belediyesinden düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Yerköy Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Doğan ve Hizmet İş Sendikası Temsilcisi Ercan Salmanlı ve belediye çalışanları katıldı.
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, sözleşmenin sorunsuz bir şekilde imzalanmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’na teşekkür etti.
Hizmet-İş Sendikası ile Yerköy Belediye Başkanlığı arasında devam eden toplu-iş sözleşme görüşmelerinin kısa sürece sonuçlandığını ifade eden Zararsız, “Yerköy Belediye Başkanlığında çalışan 20 sendikamız üyesi işçiyi kapsayan toplu-iş sözleşmesi iki yıl süreli olarak imzalandı. Yerköy Belediye Başkanlığında çalışan sendikamız üyesi işçilerin maaşlarında, 250 TL ile 300 TL arası net artış olmuştur. “dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nun göreve geldiği günden bu güne kadar işçinin alın teri kurumadan, maaş ve sosyal haklarını gününde ödediğini vurgulayan Zararsız, ” Belediye Başkanımız Mehmet Ağaoğlu, şahsım, yönetim kurulumuz ve tüm Yerköy Belediye Başkanlığı çalışanları adına teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız, diğer maaş ödemeyen belediye başkanlarına örnek olur düşüncesindeyim” diye konuştu.
Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise, yapılan sözleşmenin belediye ve işçiler için hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji