YouTube

  • DOLAR
    %0,39
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %-0,21
Yerköy Gazetesi Artık 8 Sayfa

Yerköy Gazetesi Artık 8 Sayfa

Yerköy ilçemizde, 10 Ocak 1983 yılında haftalık olarak yayın hayatına merhaba diyen gazetemiz bugün den itibaren siz saygı değer okurlarımıza dolu dolu 8 sayfa ile hizmet verecek.
19072013gazİlçemizde yaklaşık 30 yıldır yayın yapan ve haftada 1 gün çıkarken günlük yayına 16 Ocak 2013 tarihinde geçen gazetemiz bugünden itibaren 8 sayfa ile yayın hayatına devam edecek.
8 sayfa gazete çıkarmanın verdiği haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Yerköy Gazetesi İmtiyaz sahibi Yakup Kayhan, “Gazetemiz, 10 Ocak 1983 yılında kurulduğunda haftalık olarak yayına başlamasının arasından tam tamına 30 yıl geçti. 30 yıl içerisinde tarafsız yayın ilkesi ile sizlere basın meslek ilkelerine vermiş olduğu söz ile yayın hayatını devam ettirmiştir.
Bilindiği üzere, gazetemiz 16 Ocak 2013 tarihinde günlük yayına geçti. Yerköy’de ilklere imza atan ve haber ağı bir hayli geniş olan gazetemiz, sizlere dolu dolu haber suna bilmek için bugün itibari ile 8 sayfa olarak yayın hayatına merhaba diyor.”dedi.
“Gazetecilik hazır haberi yapmak değil”
Gazeteciliğin bilgisayar başında oturup “hazır haber yapmak” olmadığını ifade eden Kayhan, ”Gazetemiz gerek internet sitesi olsun gerekse yazılı basında olsun, Yozgat il ve ilçelerinde haber potansiyeli olarak birçok habere imza attı.
Ekibimizde bulunan muhabirlerimiz, gerek ulusal televizyonlarda, gerekse ulusal gazetelerde birçok haberi servis yapıp Yerköy’ümüzün dünyaya açılan bir kapısı olmuştur. Bizler gazeteciliği bilgisayar başına geçip “kopyala-yapıştır” mantığı ile değil, olayın yerinde ve sağlam kaynaklarından edinilen bilgilere göre yapılan haberleri sizlere servis ediyoruz.”
“İnternet Sitemiz Güncel”
www.yerkoygazetesi.com.tr İnternet sitesinin günübirlik güncel haber paylaşımı yapıldığını belirten Kayhan, “İlçemizin en aktif ve en çok takip edilen internet sitesi ‘www.yerkoygazetesi.com.tr’ dir. Gazetemiz tarafından yapılan haberler sıcağı sıcağına siz saygı değer okurlarımın, anında ve yerinde okuması için sitemizde yayına sunuyoruz.
Dünya’ya açılan internet sitemize, Yerköy’de olmayıp da gurbette olan hemşerilerimizin ilçemizde olup bitenleri takip etmeleri ve gurbet özlemi çekmemeleri için sitemiz güncel olarak yayındadır.”
“Taklit ediliyoruz”
Yerköy’de gerçekleşen birçok etkinlikte, programlarda ve asayiş olayları içerinde Yerköy Gazetesi çalışanlarının olayları takip ettiğini ifade eden Kayhan,  haber ağının bir hayli fazla olmasından dolayı, Yerköy Gazetesi imzalı birçok haberin internet sitelerinde kopyala-yapıştır mantığı güdenler tarafından kullandığının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji