YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %-0,36
  • BIST
    %0,68
Yerköy İHL Mezunları Ankara'da İftarda Buluştu

Yerköy İHL Mezunları Ankara'da İftarda Buluştu

İmam Hatip Lisesi mezunları, ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.
05082013ihlYerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi 1994 Yılı mezunları Anakara’da düzenledikleri geleneksel iftar programında bir araya gelmenin sevincini yaşadılar.
İkinci kez düzenlenen iftar etkinliği hakkında bilgi veren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni H. Bekir Lale “1994 yılında İmam Hatip lisesini bitirmiş bir dönem olarak neredeyse 20 yıl sonra bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Liseyi bitirdikten sonra birçok arkadaşımızla irtibatımız koptu. Çünkü herkes iş-güç derdine düştü. Ama şu anda Allah’a şükür arkadaşlarımız öğretmen, polis, hakim, yönetmen, esnaf, şoför olarak hayatlarını sürdürüyorlar. Herkes işini bulmuş durumda. Bu meslek çeşitliliğinde mübarek Ramazan ayında bir iftar masasının etrafında bir araya gelip 20 yıl öncesi hatıraları yâd etmek bizler için paha biçilemez güzellikte bir olay. İftarımıza katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
İmam Hatip Lisesi Mezunu olmaktan gurur duyduklarını ve bu gururu bir madalya gibi ömür boyu taşıyacaklarını belirten Lale “Öğrencilik yıllarımızda her ne kadar olumsuz davranışlara maruz kalsak ta, okul sonrasında bir İHL mezunu olarak bazı dönemlerde bunun ceremesini çeksek te biz hiç bir zaman okulumuzdan dolayı pişmanlık yaşamadık. Her zaman iyi ki imam hatipliyiz dedik ve buna uygun davranma gayreti içinde olduk. ” dedi.
H. Bekir Lale mezun olarak son iki yıldır faaliyetlere ağırlık verdiklerini ve önümüzdeki yıl da aynı şekilde “ III. Geleneksel İftar Programı”nda daha çok mezun arkadaşla bir araya gelmeyi planladıklarını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji