YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Yerköy Köylerinde, Kilitli Parke Yol Çalışması

Yerköy Köylerinde, Kilitli Parke Yol Çalışması

Yerköy İlçemize bağlı köylerde, kilit parke döşeme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.
02052013parkeYerköy ilçesine bağlı bazı köylerde, köy içi “Kilitli Parke” yol çalışmaları başladı.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale yaptığı açıklamada, İlçe Özel İdaresi ve KÖYDES projesi 2013 Yılı proje çalışmaları kapsamında köylerin en güzel hizmetlere kavuştuğunu ifade etti.
Yerköy İlçemize bağlı, Aşağı Elmahacılı, Süleymanlı, Sarıyaprak, Kördeve, Çayköy, Çakırhacılı, Aydıngün ve Çamlıbel köylerimizde, köyiçi kilitli parke yol yapımı çalışmaları tüm hızı ile devam ettiğini ifade eden Gale, “İlçemizde asfaltsız köy yolları kalmamış olup, bazı köylerimizde içme suyunda yaşanan sıkıntılar büyük ölçüde giderilmiştir.
İlçemize bağlı 45 köyümüzün tamamında kanalizasyon çalışmaları tamamlanarak köylülere sorunsuz olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kanalizasyon çalışmaları sonrasında köylerimizde kilitli parke, yol yapımı, çocuk parkı, köprü, menfez ile sulama kanalı yapımı ile ilgili hizmetlerimizde halen devam etmektedir.
Bugün itibarıyla 8 köyümüzün içerisinde bulunan köy içi yollarına toplam 17 bin617 m2kilitli parke yapım işi çalışmaları devam etmekte. Köylerimizin bu yollara kavuşmasıyla daha temiz ve güzel görünüme sahip olacaktır. İlçemiz köylerine yapılan bu hizmetler bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da imkânlar ölçüsünde aralıksız devam edecektir.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji