YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,80
Yerköy Müftülüğünden “Kutlu Doğum Haftası” açılış programı

Yerköy Müftülüğünden “Kutlu Doğum Haftası” açılış programı

Yerköy’de “Kutlu Doğum Haftası” açılış programı gerçekleşti
18042012dogumYerköy İlçe Müftülülüğü, “Kutlu Doğum Haftası” münasebeti ilçe açılıp programı düzenledi.
Yerköy Merkez Kuran Kursu’nda gerçeklen “Kutlu Doğum Haftası” açılış programına, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, Özel İdare Müdür Veysel Koçak, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri, parti başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın’ın açılış konuşması sonrasında Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale’nin konuşmasında “Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (SAV), güzel ahlakının, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek bakımından en önemli kaynaktır.
Peygamber Efendimiz, rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğine sahip olması yanı sıra, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, içerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftasının Yerköylü vatandaşlarımıza ve İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi
Gale’nin konuşması sonrasında, Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan dualar ve ilahiler okundu.
Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan dualar ve ilahilerin ardından, “Kutlu Doğum Haftası” münasebeti ile daire amirlerine kırmızı güller dağıtıldı.
“Kutlu Doğum Haftası” açılış programı sonrası, İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan öğlen yemeği katılımcılara ikram edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji