YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy MYO’ dan Anayasa Mahkemesine ziyaret

Yerköy MYO’ dan Anayasa Mahkemesine ziyaret

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulundan, Anayasa Mahkemesine ziyaret.
19012012yksYerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Koçsoy Yüksek Okul Sekreteri Oğuz Duygu, Müdür Yrd. Gülçin Eroksal ve Gazetemiz Köşe Yazarı ve Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencisi Mehmet Akıncı Anayasa Mahkemesinde çeşitli ziyaretlerde bulundular.
Anayasa mahkemesini ziyaret eden Adalet Meslek Yüksekokulu yöneticileri geçen 2011 yılı içerisinde Hukuk derslerine Anayasa Mahkemesinden gelen Raportör Ahmet Kırtepeyi makamında ziyaret ettiler.
Aynı zamanda Anayasa Mahkemesi Raportörü Ahmet Kırtepe Anayasa Mahkemesi Genel Sekreter Yardımcılığına seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Koçsoy Anayasa Mahkemesi Raportörü Ahmet Kırtepenin 2010-2011 eğitim öğretim yılının 2. döneminden İtibaren Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulunda Hukuk Derslerine girerek öğrencilerimizi bir hukukçu gibi yetiştiren hocamıza teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Sekreteri Oğuz Duygu ise Anayasa Mahkemesi Genel Sekreter Yardımcılığına Seçilen Ahmet Kırtepeye yeni görevinde başarılar dilerken, Anayasa mahkemesi Rapörtörü Ahmet Kırtepe ise Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürüne ve Yüksek Okul Sekreterine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Murat Koçsoy ve Yüksekokul sekreteri Oğuz Duyla birlikte Anayasa Mahkemesi genel sekreter yardımcısına plaket takdim ettiler.
Anayasa mahkemesinden sonra Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının da çeşitli ziyaretlerden bulunduktan sonra Ankara Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek “F” klavye yarışmasına sahiplik edecek olan Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu yöneticileri çeşitli bilgiler aldılar.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji