YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
Yerköy sağlık üssü olacak

Yerköy sağlık üssü olacak

Poliklinik servislerinin yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlamasının yanı sıra önümüzdeki aylarda hizmete girmesi planlanan “Yeni Acil Servis“ üniteleriyle önemli aşamalar kaydeden Yerköy Devlet Hastanesi, Yerköylülerin sağlık üssü haline geliyor. 
24102011hastaneYerköy Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Sayit Usul, İlçe halkının hizmetine açılan yeni poliklinik servislerinin yanı sıra yeni acil servisinin de,  en kısa zamanda ilçe halkına hizmet vereceğini ifade etti.
Yerköy Devlet Hastanenin alt yapısını değiştirerek büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirtirken, Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Sayit Usul, birçok ilke imza attıklarını ifade etti.
Usul, “Kısa bir süre içerisinde Yerköy Devlet Hastanemiz çevre düzenlemesi ile daha güzel ve ferah bir çevre görünümüne sahip olacaktır.
Hastanemizde, çevre düzenlemesi işlemleri yanı sıra hastanemizin eski binası içerinde bulunan Acil Servis ünitesinin, ilçe halkının hizmetine açılan ve poliklinik servisleri ile ilçe halkının beğenisi kazan yeni hizmet binamızda, acil servis ünitesi ek binaya taşınma işlemlerinin geçtiğimiz günlerde başlamıştır.”dedi.
Usul, Yeni acil servisi ünitemizin ilçe halkına daha sağlıklı ve daha ferah bir ortamda hizmet vermeyi planladıklarının altını çizdi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji