YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Yerköy Tapu ve Kadastro personelinden kaymakama ziyaret

Yerköy Tapu ve Kadastro personelinden kaymakama ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 165. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Yerköy Tapu Müdür Yardımcısı İhsan Köroğlu ve Yerköy Kadastro Birim amiri Ali Osman Başboğaoğlu ve personelleri ile birlikte Yerköy Kaymakamı Sayın Bayram Gale’yi makamlarında ziyaret ettiler. 
01062012tapuYerköy Kadastro Birim Amiri Ali Osman Başboğaoğlu ‘’TKGM’nün 25.11.2010 tarih ve 6083 sayılı yasa ile bir yapılanma sürecine girdiği ve yapılanma süreci ile 325 adet olan Kadastro Müdürlüklerinin 81’e düşürüldüğü ve bu meyanda ilçe Kadastro Müdürlükleri kapatılarak il merkezine bağlanıldığı ancak çalışmaların aksamaması ve vatandaşın mağduriyetine meydan vermemek amacı ile kapanan ilçe Kadastro Müdürlüklerinin birim bazında hizmetine aynen devam ettiği ve vatandaşa karşı şeffaf, hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmaya devam edilmektedir’’ dedi.
Tapu Sicil Müdür Yardımcısı İhsan Köroğlu ‘‘Tapu ve Kadastro Teşkilatı gelişen teknolojilere paralel kendisini sürekli olarak yenilemekte ve güncellemektedir. Müdürlüklerimiz TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) ortamında vatandaşa hizmet vermeye başlayarak, Tapu işlemlerinin elektronik ortamda hızlı, güvenilir ve güncel olarak yapılabilmesine imkan sağlamıştır. Teşkilatımız, insanlara bireysel bir hak olarak tanınmış olan ‘mülkiyet hakkı’na yönelik taleplerin 165 yıldır aksatılmadan yerine getirilmesinin onur ve gururunu yaşamaktadır. TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesine sahip olan müdürlüğümüzde vatandaşların memnuniyetle işlerini gerçekleştirmelerini amaçladıklarını ifade ederek, Müdürlüğümüze gelen iş ve işlemlerin aynı gün içerisinde tamamlanmakta olup yüzde yüz vatandaş memnuniyeti hedeflenmektedir’’ dedi.
Kaymakam Bayram Gale’de aynı yönde düşüncelerini beyan etmişler ve Tapu ve Kadastro hizmetlerinin yurt genelinde bu müspet değişimin gözden kaçmadığı ve Yerköy halkının yurt genelinde bu müspet değişimin gözden kaçmadığı ve Yerköy Halkının da bu gelişmeyi göz ardı etmediğini söylemişlerdir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji