YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,37
  • ALTIN
    %-0,11
  • BIST
    %-0,35
Yerköy Ticaret Borsa Seçimi İptal Oldu

Yerköy Ticaret Borsa Seçimi İptal Oldu

Oda ve Borsa Seçimleri ertelendiği açıklaması yapılmasının ardından 3 Şubat Pazar günü yapılması planlanan Yerköy Ticaret Borsası Başkanlığı seçimi de Mayıs ayına ertelendi.
0402013baskancemBakanlar Kurulu, oda borsa seçim takviminin Mayıs ayında başlamasına, TOBB Genel Kurulu’nun da Ağustos ayında yapılmasına karar verdi. Karar sonucunda Yerköy Ticaret Borsa başkanlığı seçimi Mayıs ayına ertelendi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yeni meslek gruplandırmalarına ilişkin itirazların sağlıklı bir şekilde değerlendirilebilmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığına oda ve borsa seçimlerinin makul bir süre ertelenmesi talebinde bulundu.  Bu talep üzerine 3 Şubat 2013 Pazar günü yapılması beklenen Yerköy Ticaret Borsası seçimi ertelendi.
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada, “2013 yılının 3 Şubat tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Yerköy Ticaret Borsamızın seçimi, 29 Ocak 2013 tarih ve 28543 sayılı Resmi Gazete ‘de yayımlanan 2013/4244 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile 2013 yılının Şubat ayında başlayıp Mart ayında tamamlanması gerekirken. Oda ve Borsaların organ seçimlerinin 2013 yılının Mayıs ayında başlayıp Haziran ayında tamamlanması ve 2013 yılının Mayıs ayında yapılması gereken TOBB Organ Seçimlerinin 2013 yılının Ağustos ayında yapılması kararlaştırıldı.
Biz Yerköy Ticaret Borsamız 3 Şubat Pazar günü gerçekleştirmeyi düşündüğümüz borsa başkanlığı seçimizi Bakanlar Kurulu Kararı ile ertelemiş bulunmakta.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji