YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,06
Yerköy Ticaret Borsası'ndan kırtasiye yardımı

Yerköy Ticaret Borsası'ndan kırtasiye yardımı

Yozgat’ın Yerköy Ticaret Borsası’nın her yıl gerçekleştirdiği kırtasiye ve kıyafet yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı.
07102013esatbeyogluTicaret Borsası Başkan Derviş Esatbeyoğlu, Yerköy’de bulunan dar gelirli öğrencilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunulduğunu söyledi.
Esatbeyoğlu, 2013–2014 Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ilçe ve köylerde bulunan dar gelirli 7 yüz öğrencilere kırtasiye paketinin yanı sıra, ayakkabı, kıyafet, kaban, eşofman,  yardımı yaptıklarını belirtti.
Yardımların TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun desteği ile gönderildiğini ifade eden Esatbeyoğlu, yardımının titiz çalışmaları sonrasında gerçek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını söyleyerek şu ifadelerde bulundu;
“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl dar gelirli ailelere gerek gıda olsun gerekse öğrencilere çeşitli yardımlarda bulundukta. 2013–2014 eğitim öğretiminin açılması ile birlikte TOBB Yerköy Ticaret Borsamıza kırtasiye, ayakkabı, kıyafet, kaban, eşofman gibi çeşitli yardım malzemeleri gönderdi” dedi.
Esatbeyoğlu, yardımınlar dan faydalanacak öğrencilerin, ilçe ve köylerdeki okulların idarecileri tarafından belirlendiğini ve yardım paketlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere imza karşılığında okul yöneticilerine teslim edildiğini söyledi.
Yardım dağıtım programında Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ise;
“Yerköy Ticaret Borsası her yıl düzenli olarak okullarımıza çeşitli yardımlarda bulunuyor. Ticaret Borsasının talimatları doğrultusunda okullarımızda bulunan 7 yüz ihtiyaç sahibi öğrenci tespit edilerek kırtasiye gibi çeşitli malzemeler dağıttı” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji