YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,44
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %0,80
Yerköy Ülkü Ocakları Faaliyetlerine Devam Ediyor

Yerköy Ülkü Ocakları Faaliyetlerine Devam Ediyor

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı 1. Yılını tamamladığı Sosyal Sorumluluk Projelerinin kapsamında Yerköylü, genç kardeşlerimize yönelik bir gezi programı düzenledi. 
12062013ulkuYerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacı Bektaş, Kapadokya Bölgesi,  Nevşehir ve Kırşehir illerini kapsayan gezi düzenlediler.
Düzenlenen gezi programından sonra açıklamada bulunan Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, “Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımızın umut ışığı olan genç kardeşlerimizin, Dini, Milli, Ahlaki ve Kültürel değerlerini öğrenmelerinde, Vatanımıza ve Milletimize faydalı birer birey olmalarında onları yetiştiren,  kıymetli ailelerinden sonra üstlenmiş olduğumuz misyonumuz gereği, genç kardeşlerimize, yardımcı olmaya, onların Dini, Milli, Ahlaki ve Kültürel değerlerimizi, tarihimizi ve tarihi zenginliklerimizi tanımalarına ve öğrenmelerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu kapsam da Tarihimizi ve tarihi zenginliklerimizi öğrenmeleri amacı ile, düzenlemiş olduğumuz bu gezi programımız dahilin de, Başta Türk İslam Ülküsünün kurucusu Hoca Ahmet Yesevi’ nin yetiştirmiş olduğu ve Anadolu topraklarına, Türk İslam Ülküsünü,  Türklük Bilinci ve Şuurunu,  İslam Ahlak ve Faziletlerini anlatmaları için gönderdiği,  Allah dostu muhterem insanlardan birisi olan Hacı Bektaş Veli Hazretlerinin Türbesini, daha sonra Doğal güzellikleri ile Tarihimize büyük bir zenginlik ve ihtişam katan Kapadokya Bölgesini ve son olarakta, Cacabey, Ahi Evran, Aşık Paşa gibi büyük Türk Alimlerinin yaşadığı ilim sanat ve kültür bakımından bölgemize bir zenginlik ve güzellik katan Kırşehir ilimizi kapsayan bir  gezi ve ziyaret programı gerçekleştirdik.
Bizlere güvenerek, kardeşlerimizin gerçekleştirmiş olduğumuz bu programımıza katılmalarına müsaade eden kıymetli ailelerimize, şahsım ve yönetimim adına, sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Sözlerimi tamamlarken; röportajımızın başında da dile getirmiş olduğum,  misyonumuz gereği ilçemizde, özellikle de genç kardeşlerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz değişik konular da ve değişik organizasyonlarla gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimize, hiçbir zaman bizlerden desteklerini esirgemeyen,  bizlere güvenen, inanan ve destek olan değerli ailelerimizle ve büyüklerimizle birlikte devam edeceğiz. Çünkü biz büyük bir aileyiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji