YouTube

  • DOLAR
    %0,38
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,49
  • BIST
    %-0,06
Yerköy Ülkü Ocaklarından Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Yerköy Ülkü Ocaklarından Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Yerköy ilçemize gelen Kızılay kan bağışı tırı, ilçe halkından yoğun ilgi gördü.
28052013ulkuTürk Kızılayı’na ait Kan bağış tırı, Yerköy’de kan vermek isteyen vatandaşların bağışlarını kabul etti. İstasyon meydanın da bağışları kabul eden Türk Kızılayı’na Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfından da destek geldi.
Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının 2012 yılı içerisinde ilçemizde ”İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” adı ile başlatmış olduğu Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Türk Kızılay Vakfının yapmış olduğu kan bağışı kampanyasına Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üyeleri ile birlikte geniş kapsamlı bir katılımla destek verdiklerini ifade eden Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik ”2012 yılı itibari ile İlçemizde başlatmış olduğumuz Sosyal Sorumluluk Projemiz kapsamında ilçemizde bir kan bağışı kampanyası düzenleyen Türk Kızılayı’nın kan bağışı istasyonunda gönül birlikteli yaptığımız kardeşlerimiz ile birlikte ”Bir Damla Kan Bir Can” anlayışı ile bir kan bağışı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.
3 aylık periyotlar ile ilçemizde çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay Vakfımızın İlçemizdeki yetkililerini böyle güzel bir proje ile, bizlerinde insani bir ihtiyacı karşılamamıza önder oldukları için Teşkilatım ve tüm Yerköy halkı adına teşekkür ediyorum.
İnşallah her 3 ayda bir ilçemize gelen Kan Bağışı İstasyonumuza bizlerde destek vererek bir canın kurtulmasına vesile olabilmeye çalışacağız.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde ilçemiz halkının bu konuda daha da duyarlı olmasını ve her kampanya döneminde kan bağışlarını gerçekleştirmelerini rica ediyor saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji