YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Yerköy’de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Yerköy ilçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlendi.
İlçe Şehitliğinde gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Katılımcılar şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak dua ettiler.
Şehitlikte düzenlenen törene Kaymakam Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Kırşehir’in Çiçekdağı İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri ve çok sayıda şehit yakını katıldı.
Şehitlikte gerçekleşen program sonrası öğlen namazına müteakiben Molla Hürse Camiinde mevlit okutuldu.
Gerçekleşen program sonrası şehit yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunan Kaymakam Tuncay Dursun, yaptığı açıklamada 15 Temmuz’un bir ihanet planı olduğunu söyledi.
Tuncay, “15 Temmuz, Türkiye’nin bölünmesi için yapılan bir plandır. Her 15 Temmuz’da hafızalarımız yenilenir. Allah Türkiye’yi çok büyük bir beladan korumuş. Zira inanıyoruz ki ülkemiz İslam’ın son kalesidir. Mazlumların sığındığı bir limandır. Rabbim tüm mazlumların sığınacağı yer olarak ülkemizi devam ettirsin.”dedi.
Gerçekleşen programlar sonrasında şehit ailelerine yemek ikram edildi.
Sabah gerçekleşen programlar sonrasında Yerköy İstasyon meydanında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebeti ile çeşitli programlar düzenlendi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji