YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,29
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de 250 Gram Kubar Esrar Ele Geçirildi

Yerköy’de 250 Gram Kubar Esrar Ele Geçirildi

Yerköy’de 250 gram kubar esrar ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 kişin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi
11122012polisYerköy ilçemizde bir istihbaratı değerlendiren Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda250 gramkubar esrar ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren emniyet güçleri, İzmir’den Yerköy ilçemize esrar getiren iki kişiye düzenledikleri operasyonda ele geçirdi.
Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Yerköy İlçemize esrar getiren T.K. (20) ve K.B. (23) İzmir’den ilçemize kubar esrarı satmak için getirdiklerini tespit edildi.
Yakalanan kubar esrara Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konuldu.
Şüpheliler T.K. (20) ve K.B. (23) ise çıkarıldıkları Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Haber:Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. ilçe emniyetimize bu başarısından dolayı teşekkür ederim,demekki istegince oluyor devlet istemese kuş bile ucamaz ben isterdimki bu uyuşturucu ve maddeler ilçemize bu kadar bela olmadan önlem alınsaydı,gec kalınmış degil umarım bu işin üzerine gidilir,burda emniyeti tek başına kusurlu görmüyorum başta yerköylü siyasetciler akp,si chp,si mhp,si siz ilçemiz adına ne iş yapıyorsunuz kardeşim iktidarı yandaşını takip etmekten muhalefetide nasılsa bahanesi hazır kardeşim yerköylü olan herkes yerköyü düşünen kim olursa olsun yerköyde iktidardır yarın sizin cocugunuz bu illete bulaşırsa eyvah dersiniz anadolunun bagrında herkesin herkesi şahsen tanıdıgı bir yerde bu rezillik buna göz yumanların başınada gelir,memlekete bak barlar pavyonlar almış başını gidiyor konsamatriz karılar çarşıda cirit atıyor,yetmezmiş gibi yerköy delikanlılarıda bunları kollarında gezdiriyor nere ye gidiyorsun yerköyyyyyy

  2. Emniyet teşkilatını tebrik eder,çalışmalarında başarılar dilerim.Hepsini Allah esirgesin…

  3. Emniyet güçlerimizi tebrik eder; bu gibi hasta ruhlu insanların, gençlerimizi zehirlemelerine engel olabilmeleri için de Allah’tan güç kudret dilerim onlara.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji