YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
YERKÖY’DE 3M RESİM SERGİSİ

YERKÖY’DE 3M RESİM SERGİSİ

Yerköy 80. Yıl Orta Okulu Tarafından hazırlanan 3M Sergisi (Modern, Muzip, Maniler)  Yerköy Öğretmen Evi konferans salonunda görücüye çıktı.
21012012sergiYerköy Öğretmen Evi konferans salonunda gerçekleşen sergide 80. Yıl Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan Modern, Muzip, Maniler (3M) sergisine, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri, Yerköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Celal Yılmaz ve Mesut Yazıcı, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katıldı.
40 öğrenci tarafından hazırlanan resim sergisinde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Halit Arapoğlu, “Okulumuzda eğitim gören 40 öğrencimiz tarafından hazırlanan 3M yani Modern, Muzip, Maniler sergimizde yer alan maniler, öğrenciler tarafından hazırlanmış olup, her hangi bir yardım almadan yazılan manilerdir.
Mani yazımda gerek ben gerekse diğer öğretmenlerimiz öğrencilerimizce kesinlikle yardım etmemiştir. Tamamen kendi bilgi ve becerileri ile yazmışlardır.
Modern, Muzip, Maniler sergisini açmamızdaki amaç, Gelişen teknoloji çağında çocuklarımızın manilerimizin gerek manevi gerekse ruhen o duyguyu tatmalarını yaşatmaktır. Umarım bu tür sergiler, ilçemizde olduğu gibi tüm Türkiye’de de yer alır” dedi.
Sergiyi ziyaret eden Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise, “80. Yıl Ortaokulumuz 7. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan mani sergisi gerek öğrencilerimiz olsun gerekse öğretmenlerimiz olsun gurur verici bir durumdur. İnanıyorum ki bu tür etkinlikler diğer öğrencilerimize ışık olacaktır” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji