YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de 8 okula 8 Oyun ve Spor Parkı Yapılıyor

Yerköy’de 8 okula 8 Oyun ve Spor Parkı Yapılıyor

“Okul Bahçemde Hayat Var” Projesi kapsamında SODES’ten sağlanan finansmanla 8 okulun bahçesine kurulacak olan oyun ve spor aletlerinin kurulumu başlandı. 
11112013okulYerköy kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği bünyesinde ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ortaklaşa hazırlanan proje hayata geçirilmeye başladı.
Proje koordinatörü Murat Murat yapılan proje ile SODES’ten, 10 bin 640 TL’lik bir finansman desteği sağladı söyleyerek şu şekilde konuştu;
“Yerköy kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği bünyesinde ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ortaklığında yazdığımız proje ile 8 okulumuzun bahçesine, finansman desteği ile bahçelerine oyun ve spor aletleri kurarak öncelikle çocuk ve kadınların oyun ve spora ulaşımlarını kolaylaştırmayı hedefledik.
Kurulumların bitmesinin ardından hizmete açılacak alanlardan yaklaşık 7-8 bin kişinin faydalanmasını hedefliyoruz.  Okul saatlerinde öğrenciler tarafından kullanılacak olan parklar, okul saatleri dışında içe çevresindeki tüm mahallelilerin hizmetinde olacaktır. Halkımıza SODES tarafından hibe edilen bu parklar halkımızın kendi öz malı olduğundan koruma görevi de yine bizlere düşmektedir. Uzun yıllar halkımıza hizmet etmesini umduğum bu park alanlarının tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Bu vesile ile çalışmalarımız esnasında bizden desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan başta İlçe Kaymakamımız Nevzat Şengök olmak üzere, tüm SODES yetkili ve çalışanlarına, kaymakamlık çalışanlarına, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak ve idare çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Yavuz ve Müdürlüğümüz çalışanlarına teşekkür ederim.
Bu projenin bizim için bir başlangıç, bundan sonra daha özgün, halkımıza sportif, kültürel ve ekonomik alanda katkı sağlayacak yaşam kalitesini ve standartlarını artıracak projelere imza atmayı hedeflemekteyiz” dedi.
Kurulum yapılacak okullar ise şu şekilde, Atatürk İlköğretim Kurumu, Namık Kemal İlköğretim Kurumu, TOKİ İlköğretim Kurumu, Şehit İbrahim Yıldız İlkokulu, Reşat Akyön İlköğretim Kurumu, 80. Yıl Ortaokulu, Nurdoğdu Ortaokulu, Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. nedense hep belli yerler belli okullar gibi gözüküyo sanki tokide ve okulunda bu hizmet olmasa ne olur daha park yüzü görneyen yerler ör..karaşar mah bulunan cumhuriyet ilk öğretim okulu yine bundan pay alamamış bunun ezikliği beni üzdü burda yaşamak çok zor bunu herkesim insanların bilmesi vede yetkilileri sesleniyorum bu yanlışlıktan dönülmesini istiyorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji