YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de açık hava sinema nostaljisi

Yerköy'de açık hava sinema nostaljisi

Yerköy Şehit Şaban Karadoğan Orta Okulu bahçesinde “Açık hava sineması” etkinliğini başlattı. 
08062013sinemaŞehit Şaban Karadoğan Orta tarafından gerçekleştirilen “Açık hava sinema” günlerinin ilk gününde Yerköylü sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.
Gerçekleşen sinema günlerinde Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz,  Yerköy Şehit Şaban Karadoğan Orta Okulu Müdürü M. Suat Atilla, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Açık hava sinemasını Yerköylülerle buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Şehit Şaban Karadoğan Orta Okulu Müdürü M. Suat Atilla, “İlçemizde tam anlamıyla nostaljik günler yaşatmak istiyoruz. 3 farklı sinema filmini, Açık hava sinema günleri adı altında daha önce görme fırsatı yakalayamadıkları birbirinden değerli yapımları izleme imkânı bulmaları için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Tam bir nostalji havasında gerçekleştirilen sinema günlerinde vatandaşlarımız ailesi, çocukları, eşi ve dostuyla beraber bir araya gelerek farklı ve keyifli bir akşam yaşatmayı hedefliyoruz. Kısmet olursa her yıl okul olarak bu tür açık hava sinema etkinlikleri yapmayı planlıyoruz.” dedi.
Pi’nin yaşamı adlı sinema filmini ücretsiz olarak izletilirken, vatandaşlar açık hava sinema nostaljisi yaşadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji