YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de Acil Durum tatbikatı yapıldı

Yerköy'de Acil Durum tatbikatı yapıldı

Yerköy Devlet Hastanesi’nde deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Gerçekleşen tatbikatta hastalara, hasta yakınlarına, personele ve hastaneye gelenlere uygulamalı anlatıldı.
21052012tatbikatYerköy Devlet Hastanesinden, nefesleri kesen “Deprem ve Yangın” tatbikatı gerçekleştirildi.
Yerköy Devlet Hastanesi tarafından gerçekleştirilen Acil Durumda hasta kurtarma ve yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.
Filmlerindeki aksiyon sahnelerini aratmayan tatbikatta, senaryo gereği hastanede deprem ve olası kazalara karşı hastalar ve sağlık personeli devlet hastanesini terk ettiler.
Yerköy Devlet Hastanesi’nde acil bir durum karşısında meydana gelebilecek zayiatı en aza indirme ve hastane personeli tecrübesini artırmaya yönelik deprem ve yangın tatbikatında, senaryo gereği deprem ve yangında yapılacaklar, Yerköy Devlet hastanesinde yatan hastalara, hasta yakınlarına, personele ve hastaneye gelenlere uygulamalı anlatıldı.
Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Sayit Usul, yapılan tatbikatın özellikle sağlık personeli için çok yararlı olacağını söyledi.
Hastanelerde zaman zaman yangın ve deprem tatbikatı yaptığını ifade eden Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, “Yerköy Devlet Hastanemiz teknik personeli tarafından belirli bir senaryo gereği hazırladığımız tatbikatı başarıyla tamamlanmıştır.
Teknik personelimiz tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, hastalar, hasta yakınları ve personelin tahliyesini 7 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirilmiştir. Hastanemiz tarafından gerçekleşen tatbikat oldukça başarılı geçti. Artık personelimiz olası bir olağanüstü durumda ne yapacağını biliyor.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Dedi Deprem Eden Sayit

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji