YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,44
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %0,80
Yerköy’de “Akıllı Tahta” devri

Yerköy’de “Akıllı Tahta” devri

F@TİH Projesi kapsamında İlçemizde faaliyet gösteren, Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi ve Hüseyin Erbaş Anadolu Lisesinde Akıllı Tahtalar kuruldu
06092012fatihKurulan Akıllı tahtalar, öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabilmelerini sağlamak amacı ile Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni tarafından verilen kurslarla Akıllı tahta hakkında öğretmenler bilinçlendirildi.
Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Murat Murat tarafından kurulan Akıllı Tahtalar, Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi ve Hüseyin Erbaş Anadolu Lisesi öğretmenlerine yönelik eğitim kursu veriliyor.
Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Murat Murat tarafından öğretmenlere, akıllı tahtanın derslerde aktif kullanımı, e-içerik hazırlama ve düzenleme, ders materyali hazırlama ve düzenleme, telif hakları konularında çeşitli bilgiler verildi.
Kurs sonucunda sertifikalarını alacak olan öğretmenler yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte teknolojiyi sınıflarında daha aktif şekilde kullanabilir seviyeye ulaşacaklardır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Yerköy ilçemizde akıllı tahta(smart board) var ama kullanacak öğretmen yok milli eğitim bakanı hala uyusun olmasın bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmeni teknoloji çağında yaşıyoruz birde yazıklar olsun öyle bakana…….oturduğu koltuğa yazık…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji