YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %1,03
  • BIST
    %0,43
Yerköy’de basın mensuplarına yemek verildi

Yerköy’de basın mensuplarına yemek verildi

Yerköy ilçemizde bulunan Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçede görev yapan yerel gazete sahiplerine ve ajans temsilcilerine akşam yemeği verdi.
24092013gunBasın mensupları ve dernek yönetimin buluştuğu akşam yemeğinde kalkınmanın yerel den başladığını ifade eden Dernek Genel Sekreteri Halit Arapoğlu, “İlçemizde bulunan yerel gazeteler ve ajans temsilcileri ile hem tanışmak hem de kaynaşmak için böyle bir yemek düzenlemeye karar verdik. İlçemizin dünyaya açılan penceresi olan gazeteci kardeşlerimizle aynı masa etrafında bulunmaktan son derece mutluyuz” dedi.
Gazetecilerin ve ajans temsilcilerinin derneğin faaliyet ve projelerinin kamuoyuna duyurulmasında büyük katkı sağladığını ifade eden Arapoğlu,  “Gazeteci kardeşlerimiz 2003 yılından beri faaliyet gösteren derneğimizi, gerek etkinliklerde gerekse sosyal faaliyetlerde bir an olsun bizleri yalnız bırakmadılar. Bizler için her türlü fedakarlığa katlanan kardeşlerimize karşı olan vefa borcumuzu bir nebze olsun bu etkinlikle ödemeye çalıştık. İnşallah basın mensubu kardeşlerimizle her yıl geleneksel olarak bir araya gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Yemeğe, Yerköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Muhabiri Murat Özaslan, Yerköy Gazetesi Sayfa Editörü ve AA Yerköy Muhabiri Ferhat Kayhan, TRT Yerköy Muhabiri Ferhat Albaşkara ve Yerköy Haber Gazetesi Muhabiri Orhan Ekinci katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Bu da mı Haber. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Üç beş arkadaş yemek yemişler, onu da haber diye yazmışlar. Bizim gibi gurbette haber bekleyen insanları bunlarla oyalamayın bari. Halit Hoca ve Sebahattin Hoca için yemek yemek için sebep olması gerekmiyor. Onlar her halukarda yemek yemeyi severler 🙂

  2. ilçemizi yazılı ve görsel medyayla dünyaya duyuran ve gurbetdeki bizlerin,hemşehrilerimizin memleket hasretinde gözü kulagı olan siz degerli basın mensublarına teşekkür eder çalışma hayatınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim.başkentteki yerköylüler dernek başkanı mesut kaya

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji