YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Yerköy'de Bilgisayarlı Muhasebe kursu açılıyor

Yerköy'de Bilgisayarlı Muhasebe kursu açılıyor

Yerköy Şehit Erhan Ar Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Aydın Bora, Yerköy Şehit Erhan Ar Ticaret Meslek Lisesi ve Yozgat İş-Kur işbirliği ile imzalanan protokol gereğince Bilgisayarlı Muhasebe kursu açılacağını ifade etti.
15112012boraYerköy Şehit Erhan Ar Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Aydın Bora, Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümü mezunlarına iş imkânı doğduğunu belirtirken, kursa girmeye hak kazanan kursiyerlere günlük 20 TL verileceğini belirti.
Bora, “Yerköy Şehit Erhan Ar Ticaret Meslek Lisemiz ve Yozgat İş-Kur’un ortaklaşa gerçekleştireceği “Bilgisayarlı Muhasebe” kursu için okulumuz binasında 21.11.2012 tarihinde saat 14.00 de kursiyer seçimi için kura çekimi yapılacaktır. Açılacak olan kurs 26 Kasım 2012 tarihinde başlayıp 04 Aralık 2012 tarihinde sona erecektir.
Özellikle ilçemiz yakınlarında yer alan organize sanayi bölgesindeki kuruluşların eleman ihtiyacını karşılamak için böyle bir kursun açılmasına gerek duyulmuştur.
İlçe merkezinde yer alan esnaflar için de eleman ihtiyacının olabileceğini, bu bakımdan bu kursun sonunda alacakları sertifikalar sayesinde istihdama katkı sağlanması hedeflenmektedir.
Kursa katılmak isteyenlerde aranan özellikleri ise Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü Mezunu olması ve İş-Kur’a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Kursiyerlere iki ay 40 gün, 240 saat eğitim verilecektir. Kursa girmeyi hak kazanan 16 kursiyere günlük olarak 20 TL verileceğini belirti.”dedi.
Bora, “Kursun günlük 6 saat üzerinden Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinde 18.00 ile 22.30 saatleri arasında yapılacağını,  kursa katılmak isteyenlerin 21 Kasım 2012 günü saat 14.00’de kurs için seçmelerin yapılacağını, katılmak isteyenlerin İş-Kur’a kayıt yaptırmalarının zorunlu olduğunun altını çizdi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji