YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,68
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %-0,50
Yerköy’de “Burası Neresi” Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

Yerköy’de “Burası Neresi” Fotoğraf Yarışması Düzenlenecek

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçemizde bulunan öğrencilere yönelik “Burası Neresi” fotoğraf yarışması tertipliyor
30092013bahattinGün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Karabulut, “Yönetim kurulumuz Yerköy ilçemizde bulunan öğrencilerin fotoğraf çekmeye karşı olan ilgi ve meraklarını arttırmak, onların bulundukları çevreyi tanımalarını, çevrelerine karşı duyarlı olmalarını sağlamak, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmalarına bir nebze olsun katkıda bulunmak ve nihayetinde bir sosyal medya kanalı olan ve öğrenciler tarafından oldukça yaygın kullanılan Facebook sitesinin olumlu ve eğitime yönelik kullanımına örnek teşkil edecek bir etkinliğe imza atmak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenleme kararı almıştır”dedi.
Katılımcıların aşağıda şartnamesi verilen yarışmada tereddüt edilen hususlarla ilgili her türlü bilgi için dernek merkezine müracaat etmeleri gerektiğini ifade eden Karabulut, “Amacımız, fotoğraf yarışması ile ilçemizde bulunan öğrencilerimizin hem yaşadıkları şehri tanımaları hem çevrelerine karşı farkındalık duygusuyla yaklaşan duyarlı birer bireyler olmaları hem de yarışma kazananlarına dağıtılacak kitaplarla okuma alışkanlığı kazanmaları hedeflenmektedir. Ayrıca fotoğraf çekme sanatına ilgi duymaları ve sürekli bulundukları interneti olumlu yönde kullanmaları yarışmanın hedefleri arasındadır”şeklinde konuştu.
Fotoğraf yarışması ilçemizde eğitim-öğretim hayatına aktif devam eden ilkokul (1. – 2. – 3. ve 4. Sınıf) Ortaokul (5. – 6. – 7. ve 8. Sınıf) ve Lise (9. – 10. – 11. ve 12. Sınıf) öğrencilerine yöneliklik olduğunu belirten Karabulut, “Fotoğraf yarışmasının 01 Ekim 2013 tarihinde http://www.facebook.com/GunisigiDernegi internet adresindeki resim albümüne ilçemize ait bir mekânın fotoğrafının yüklenmesiyle başlayacaktır.Bu fotoğrafın nereye ait olduğunu tahmin edenlere cevaplarını adı,soyadı,okulu,sınıfıyla birlikte gunisigidernegim@gmail.com adresine göndereceklerdir.
Fotoğraf yarışması kapsamında çekilen mekânın neresi olduğunu doğru bilenler arasında yapılacak çekilişle beş (5) kişiye kitap hediye edilecektir” dedi.
Fotoğraf yarışması 01 Ekin 2013 Salı günü başlayacak ve haftalık bir (1) fotoğraf yükleneceğini ifade eden Karabulut 10 ay sürecek yarışma boyunca toplam 40 resim yüklenecek 200 öğrenciye kitap hediye edileceğinin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
foto?raf yar??mas?

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji