YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de Eğitim Değerlendirildi

Yerköy’de Eğitim Değerlendirildi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yerköy’de Eğitimde başarı seviyesini yükseltmek için okul müdürleri ile bir araya gelerek toplantı düzenledi
29122012egitimYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz’un başkanlığında gerçekleşen değerlendirme toplantısında. Okulların ihtiyaç ve eksiklikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda. Yerköy’de eğitimde yaşanan sorunlar, eğitim seviyesi ve istenilen hedeflere ulaşılması noktasındaki çalışmalar, ilçe genelinde hizmet veren okulların ihtiyaç ve eksiklikleri hakkında görüşüldü.
Gerçekleştirilen toplantıya İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda önce 2012–2013 eğitim ve öğretim yılı değerlendirilerek, mevcut okulların sorunları masaya yatırıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz, Yerköy Eğitimi hakkında çeşitli bilgiler verdikten sonra, “Yerköy İlçemizde geçen yıla göre sınavlarda kazanılan başarı oranlarında artış olup olmadığını ve bu konuda eğitim çıtamızı yükseltmek için burada toplanmış bulunmaktayız.
Yerköylü çocuklarımız ve velilerimiz eğitimde başarıyı hak etmektedirler. Bu yüzdendir ki, biz öğretmenler olarak daha fazla gayret, emek, zaman ve alın teri döktüğünüz zaman göreceğiz ki Yerköy İlçemizde eğitim de başarımız kat ve kat artacaktır.”dedi.
Okul, veli işbirliğinin de ele alındığı toplantıda, veli ile işbirliği sağlanmadıkça başarının sağlanmasının mümkün olmayacağı belirtilerek, velilerin okula çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, başarının en önemli ölçümünün YGS ve LYS olduğu hatırlatılarak, YGS ve LYS başarılarının okul müdürleri tarafından sorgulanmasının yanı sıra, okullarda sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılması konusu konuşuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Kat Lys Ygs

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji