YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,80
Yerköy’de hızlı klavye yarışması

Yerköy’de hızlı klavye yarışması

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu (MYO), Adalet Meslek yüksekokulları arası düzenlenen “VI. Klavye yarışmasına” ev sahipliği yaptı
05052012klavye“VI.Kklavye yarışması” Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulunda gerçekleşti. Gerçekleşen klavye yarışmasına 14 Adalet MYO katıldı.
Okullar arası ve bireyler arası olmak üzer iki etaptan oluşan klavye yarışması, Yerköy Adalet MYO Bilgisayar laboratuar salonunda, 14 Adalet Meslek Yüksekokulundan 28 öğrencinin katılımları ile gerçekleşti.
Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası katılımcılara açılış konuşması yapan Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doc. Dr. Murat Koçsoy, “6. Yapılan klavye yarışması Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulumuz 14 Yüksekokula ev sahipliği yapmaktadır.” dedi.
Yerköy Adalet MYO konferans salonunda gerçekleşen klavye yarışmasına katılan Adalet MYO öğretim görevlileri ve öğrencilerine katılımlarından mutluluk duyduğunu belirten Koçsoy, “Adalet Meslek yüksekokullarımız, yargı süreçlerinde ara elaman yetiştirmede büyük rol oynaması yanı sıra önemli bir misyonu üstlenmiş durumdadır.
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO Müdiresi Prof. Dr. Yasemin Işıktaş ve Ankara Üniversitesi Adalet MYO Müdiresi Prof. Dr. Şebnem Adıpek tarafından bir fikir ortaya atması ve yine iki hocamızın yoğun çabaları ile ilk defe 2007 yılında İstanbul’da gerçekleştirilmiştir.
2007 yılından belli her yıl geleneksel hale getirilen ve her yıl farklı farklı Yüksekokullarda gerçekleşen klavye yarışmasına Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulumuz bu yıl “VI. Klavye Yarışmasın”  ev sahipliği yapmış bulunmakta.
Bilindiği üzere, bu tür yarışmalar belli bir amaca yönelik olarak düzenlenmekte. Öncelikle Üniversitelerimizin, Adalet Meslek Yüksekokullarımızın adalet programlarının klavye öğrencilerinin, klavye becerilerini ortaya koyması geliştirmesine yönelik temel amacına bunu diye biliriz. Bu tür yarışmalar, öğrenciler arasındaki iletişimi geliştirilmesi, meslek yüksekokulları arasındaki ilişkilerin daha iyiye götürülmesi gibi temel amaçlara da sahiptir.”dedi.
Yerköy Adalet MYO Bilgisayar laboratuar salonunda gerçekleşen yarışmaya, Akdeniz Üniversitesi Adalet MYO, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Üniversitesi Adalet MYO, Atatürk Üniversitesi Adalet MYO, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO, Erzincan Üniversitesi Adalet MYO, Fatih Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO, İnönü Üniversitesi Adalet MYO, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO, Kırıkkale Üniversitesi Adalet MYO, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet MYO, Yalova Üniversitesi Çınarcık MYO ve Yerköy İlçemizde eğitim öğretimini sürdüren Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet MYO katıldı.
14 Adalet Meslek Yüksekokulunun katıldığı klavye yarışmasına, 28 Adalet MYO öğrencisi katıldı. Klavye yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olanlara kupa ve plaket takdim edilecek.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji