YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %1,00
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de iki yolcu otobüsü, taşlı saldırıya uğradı

Yerköy’de iki yolcu otobüsü, taşlı saldırıya uğradı

Yerköy ilçemizde, Bursa-Kars ve Ankara-Erzurum seferi yapan yolcu otobüsü Ankara-Yozgat karayolu Akpınar köyü yol ayrımında seyir halindeyken bir grubun taşlı saldırısına uğradı.
09092015olayYerköy ilçemizde vatandaşlar, Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki ve Iğdır’da Dilucu Sınır Kapısı’ndaki terör saldırısını protesto etti.
Yerköy istasyon meydanına toplanan grup, ilçe müftüsü İbrahim Güneş’in kıldırıldığı gıyabi cenaze namazı kıldı.
Gıyabi Cenaze Namazı sonrası vatandaşlar “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Kahrolsun PKK”, sloganları atarak ellerindeki Türk bayraklarıyla Haşim Kılıç ve Ayanoğlu mahallelerin yürüdü.
Daha sonra tekbirler eşliğinde Yerköy Askerlik Şubesi Başkanlığı önüne gelerek vatandaşlar gönüllü askerlik için müracaatta bulundular. Gerçekleşen yürüyüş sonrası istasyon meydanından ayrılmayan grup, Ankara-Yozgat karayolu 100. Yıl Mahallesinde buluşarak yol kesmeye başladılar.
Polislerin müdahalesi sonrası Ankara istikametine giden grup, daha sonra Akpınar köyü yol ayrımında bulunan petrol’de park halinde bulunan Doğu Kars otobüsüne taşlı sopalı saldırdı.
Saldırılar sonrası yolcu otobüsü kullanılmaz hale geldi.
Saldırı sonucu otobüste maddi hasar meydana gelirken, yolculardan yaralanan olmadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

  1. Cahiller sürüsü siz Kars ve Ardahan’ın ne denli milliyetçi ve Kafkas kökenli olduğunu bilmeyecek kadar geri kafalısınız… Ben bir Ardahan’lı olarak vatani görevimi Hakkari’de yaptım Vatan Sağolsun diyerek fakat bu eylemi gerçekleştirip masum insanların ekmek teknesini helak edenler öbür dünyada bu yezidliklerinin hesabını verecektir! Vatan böyle kurtarılmaz ey cahiller!!!

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji