YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %1,15
  • BIST
    %3,10
Yerköy’de “İlçe Stratejik Analiz Toplantısı” gerçekleşti

Yerköy’de “İlçe Stratejik Analiz Toplantısı” gerçekleşti

Oran Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (Kayseri-Sivas-Yozgat), Bölge Planı Hazırlık Çalışmaları kapsamında Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda “İlçe Stratejik Analiz Toplantısı” yapıldı
16062012oranOrta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği tarafından İlçe Stratejik Analiz Toplantısı Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Yerköy İlçemizin Sorunları belirlendi.
Yerköy Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleşen ORAN tarafından gerçekleştirilen “İlçe Stratejik Analiz Toplantısına”, Ziraat Odası Başkanı Y. Bahri Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının katıldı.
Yerköy İlçemize ilişkin sorunların belirlenmesi, belirlenen sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldüğü toplantıda. Yerköy İlçemize yönelik proje ve yatırım fikirleri ile İlçenin sorunları ve sorunlara yönelik çözüm önerileri, İlçemizin potansiyelleri ve potansiyellere yönelik faaliyetler masaya yatırılırken, gerçekleştirilen toplantılarda ilçelere ilişkin proje ve yatırım fikirleri ile ilçenin sorunlarının, çözüm önerilerinin, potansiyellerinin ve potansiyellere yönelik faaliyetlerin değerlendirildi belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji