YouTube

  • DOLAR
    %0,69
  • EURO
    %0,49
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %-0,06
Yerköy'de Kitap Kurtları Ödüllendirildi

Yerköy'de Kitap Kurtları Ödüllendirildi

       Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan Fetih Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kitap okuma kampanyasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.11032014tokiGün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan Fetih Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kitap okuma kampanyasında dereceye giren Toki Ortaokulu öğrencilerine ödülleri verildi.
Dernek Başkanı Bahattin Karabulut, yaptığı açıklamada, amaçlarının çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, öğrenciler arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu ifade etti.
1 Ekim’de başlayan kampanyanın 30 Temmuz’da sona ereceğini ifade eden Karabulut, bu sürede her ay bir ortaokulumuzdan en fazla kitap okuyan 10 öğrenciye kitap hediye ettiklerini anlattı.
Karabulut, “Bu kapsamda Toki Ortaokulu öğrencilerinden en fazla kitap okuyan 10 öğrencimize kitap hediye ettik. Umarım bu sayede hem kitap okuyan öğrenci sayısı artar hem de öğrencilerimizde kitap okuma kültürü gelişir” dedi.
Yerköy’de kitap okumayla ilgili 10 ay sürecek uzun soluklu bir kampanyaya imza atmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Karabulut, “Bu kampanyayla üzerimize düşen sorumluluğu bir nebze yerine getirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda diğer okullarımızdan en fazla kitap okuyan 10 öğrencimize kitap hediye edeceğiz. Köklü bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak toplum yararına hizmetlerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji