YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de köylere hizmet götürme birliği seçimi yapıldı

Yerköy'de köylere hizmet götürme birliği seçimi yapıldı

Yerköy ilçemizde Kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan yıllık meclis üyeleri seçimi yapıldı.
24022011birlikYerköy Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında, Öğretmen Evi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yerköy İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, İl Genel Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Bayram Gale, 2011 yılı tahmini gelir gider bütçesi hakkında bilgi verirken, tahmini bütçe, muhtarların oylarına sunuldu. Daha sonra 56 Köy, 18 Mahalle muhtarı ve 3 İl Genel Meclis üyesi, tek sandıkta oy kullandılar. Seçim sonucu birlik üyeliğine; İl Genel Meclis Üyeleri Tayfun Demirel, Yaşar Başak köy muhtarlarından ise Recep Duygu, Bayram Caygın seçildi.
Sonuçların açıklanmasının ardından bir değerlendirme yapan Kaymakam Gale, birlik seçimine katılan 56 Köy, 18 Mahalle muhtarı ve 3 İl Genel Meclis üyesine  teşekkür ettiğini belirterek Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde görev yapmak için seçilen yeni üyeleri tebrik etti ve hayırlı çalışmalar diledi.
Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinden sonra muhtarlara yemek ikram edildi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji