YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de MOBESE hayata geçiriliyor

Yerköy'de MOBESE hayata geçiriliyor

Türkiye genelinde uygulamaya konulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) projesi için Yerköy Kaymakamlığı ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları başlatıldı.
12032012mobeseYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Yerköy ilçemize kurulması planlanan MOBESE için fiber optik kablo çalışmaları başlatıldı.
Kent Güvenlik Yönetim Sisteminin mevcut yapı ile kendine özgü bir mimariye ve en son teknolojik içeriğe sahip donanım ve yazılım bileşenlerinden oluşmakta olduğunu ifade eden yetkililer.
“Yerköy İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan MOBESE kamera sisteminin ilk ayağı olan ve Yerköy Kaymakamlığı, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile başlatılan alt yapı çalışmaları başlatılmış durumdadır.
Uzun zamandır plan ve proje üzerinde çalışma yapan ekiplerimiz, çalışmalar sonunda beklenen çalışmaları yaptıklar ve Yerköy İlçemizin çeşitli noktasına konulacak kameraların ilçemizin nerelere konacağı ve hangi noktalarına bakacağı belirenmiş durumdadır.” Dediler.
Yerköy İlçemizde yapımına başlanan MOBESE sisteminin gece ve gündüz’de çalışabileceğini belirten yetkililer, MOBESE sisteminin her türlü hava koşullarında ve darbelere karşı dayanıklı olduğunu kaydettiler.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji