YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy'de MR cihazı hizmet vermeye başladı

Yerköy'de MR cihazı hizmet vermeye başladı

Yerköy Devlet Hastanesinde,  Görüntüleme Merkezi Ünitesinde, MR Cihazı ilçe halkına hizmet vermeye başladı
16112012mrYerköy Devlet Hastanesi görüntüleme merkezinde, MR ünitesinin İlçe halkının hizmetine açıldığını ifade eden Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, “Manyetik Rezonans Görüntüleme (MR) cihazı olmadığından dolayı bugüne kadar Emar çektirmek için başta Yozgat olmak üzere diğer illere gitmek zorunda kalan Yerköylüler bu çileden kurtuldu.” dedi.
Başhekim Usul,  test çekimlerinin bitmesi ile Yerköylülere hizmet vermeye başladığını, bu cihazın hizmete girmesiyle birlikte Beyin Cerrahi, Fizik Tedavi, Ortopedi, Nöroloji hastalarının MR çekmek için başka il ve ilçelere gitmelerine gerek kalmadığını ve vatandaşların mağdur olmasının önüne geçildiğini belirti.
Usul, “Hastanemizin Görüntüleme Merkezi Ünitemizde, MR cihazın kurulum aşaması bitirilmiş olup, test çekimleri ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.
Bu anlamda hastanemizde test çekimleri ile hizmet vermeye başlanan bu cihaz Yerköy, Çiçekdağı ve Köseli halkına hizmet verecektir. Hastanemize kazandırlar MR Cihazı tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji