YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de Öğrencilere Anlamlı Hediye

Yerköy’de Öğrencilere Anlamlı Hediye

80.Yıl Yerköy Ortaokulu 6 – C sınıfı öğrencilerine Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen Kırk Çizgi Kırk Hadis sergisinin tabloları hediye edildi. 
02052013hadisKutlu Doğum Haftası dolayısıyla Nisan ayında birçok etkinlik yaptıklarını vurgulayan 6/C sınıfı rehber öğretmeni Sebahattin Bircan, “2013 yılında düzenlemiş olduğumuz etkinliklerden birisi de hadis sergimizdi. Sergimizi önce “Okullar hayat bulsun” diyerek kendi okulumuzda daha sonra da ilçemizin en büyük camisi olan Molla Hüsrev Camiinde açtık. Hem öğrenci ve velilerimizin hem de ilçe halkının sergiyi gezmesinin ardından üzerinde hadislerin yer aldığı tabloları öğrencilerimize hediye ettik. ” dedi.
Çocukları hadis seçme konusunda serbest bıraktıklarını belirten Bircan, “Öğrencilerimiz istediği tabloyu aldılar. Biz sadece öğrencilerimizin beğendiği bu tabloyu odalarına asmalarını ve tabloda yer alan hadisi mutlaka hayatlarında uygulamaları gerektiğini vurguladık. Umarım bu vurgumuz işe yarar. ” dedi.
Kutlu Doğum etkinliklerini sadece bir haftaya hapsetmeyip bir aya hatta bir seneye yaymanın Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.a.v)’i anma ve anlama adına önemini belirten Bircan önümüzdeki yıl da aynı şekilde etkinliklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji