YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Yerköy'de öğrencilere kitap seti hediye edildi

Yerköy'de öğrencilere kitap seti hediye edildi

Yerköy ilçemizde faaliyetlerine devam eden Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçede bulunan 8.sınıf öğrencilerine kaynak kitap hediye etti.
12102013kitapKitap seti dağıtımıyla ilgili bilgi veren Dernek başkanı Bahattin Karabulut, ilçemizde bulunan 8.sınıf öğrencilerinin bu yıl değişen bir sistemle ortaöğretime geçiş sınavına gireceklerini ifade etti.
Yeni sistemde Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce olduğunu belirten Karabulut, altı dersten birinci ve ikinci dönem birer tane merkezi yazılı sınav yapılacağını ifade ederek şu şekilde konuştu;
“Dernek olarak bu altı dersten konu anlatımlı kitaplar tespit ederek bir set oluşturup dershaneye gitme imkânı bulamayan veya bu kitapları alma imkânı olmayan öğrencilerimize hediye etmeyi uygun gördük.” dedi.
Bu yıl imkânlar dâhilinde 20 kitap seti hediye edebildiklerini ifade eden Karabulut,  “Umarım bu sayıyı ilerleyen zamanlarda daha da arttırırız. Ayrıca öğrencilerimize sadece kitap hediye etmeyi değil onlara SODES kapsamında açtığımız “Fetih Gençlik Merkezi”mizde ücretsiz kurslarda vermeyi düşünüyoruz.
8. sınıf öğrencilerine verilmek üzere dernek yöneticilerimiz tarafından okul idarecilerine teslim edilen kitap setleri inşallah amacına ulaşır” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
edildi Hediye Kitap Seti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji