YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %-0,32
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %3,10
Yerköy'de Öğrencilere Vergi Haftası Anlatıldı

Yerköy'de Öğrencilere Vergi Haftası Anlatıldı

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası Yerköy’de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor
27022013vergiVergi Haftası kutlamaları Vergi Dairesi personelinin Yerköy idarecilerini ve sivil toplum örgütlerini ziyaretlerinin ardından, Yerköy Atatürk İlköğretim Okulu ve 80. Yıl Orta Okulu öğrencilerine Vergi Haftası anlatıldı.
Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından Atatürk İlköğretim Okulu ve 80. Yıl Orta Okulu 4. sınıf öğrencilerine Vergi Haftası konusunda bilgilendirme konferansı verildi.
Verginin Önemi anlatılan konferansa Yerköy Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hanifi Çelik, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Doğan Genç, 80. Yıl Orta Okulu Müdürü Bilal Özcan, Vergi Dairesi Müdürlüğü idari personeli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Gerçekleşen konferansta Yerköy Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hanifi Çelik, öğrencilere verginin tanımını yaparak, vergi ödemenin önemini vurguladı.
Her vatandaşın fişini, faturasını alması gerektiğini mükelleflerin buna uymak zorunda olduklarını belirtene Yerköy Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Hanifi Çelik “Vergiler, devletin gelir kaynağı olduğunu, savunma hizmetleri, yollar, okullar, hastaneler yapmak ülkeyi ve yerel topluluğu yönetmek için yapılan harcamaları karşılamak üzere toplanıyor. Vergisiz ülke olmaz, hiç duydunuz mu vergisiz ülke var diye, güçlü Türkiye için insanca yaşamak için mutlaka vergiye ihtiyaç vardır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji