YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %-0,63
  • BIST
    %-0,50
Yerköy’de Öğretmenlere Hediye Seti Dağıtıldı

Yerköy’de Öğretmenlere Hediye Seti Dağıtıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin SODES Projesinin görünürlük düzeyini arttırmak amacıyla hazırlattığı eğitim materyalleri Yerköy’de görev yapan öğretmenlere dağıtılmaya başlandı. 
30092013hocaProje ve görünürlük materyalleri hakkında bilgi veren dernek başkanı Bahattin Karabulut  “Bu yıl SODES programı kapsamında kabul edilen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenmeye layık görülerek hibe almaya hak kazanan “Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum” projesinin tanıtımı ve aynı zamanda bilinirliğinin artması için bazı eğitim materyalleri hazırladık. Bu materyalleri hem proje kapsamında açacağımız “Fetih Gençlik Merkezi”ndeki öğrencilerimize hem de ilçemizde görev yapan değerli eğitimcilerimize dağıtmaya karar verdik. Kapaklı dosya, bloknot ve kalemden oluşan bu mütevazı hediye setinin öğretmenlerimize dağıtmaya başladık ve en kısa sürede ilçede görev yapan bütün eğitimcilerimize ulaştırmayı planlıyoruz.” dedi.
SODES kapsamında açılacak ve Yerköy’de bir ilk olacak “Fetih Gençlik Merkezi” hazırlıklarında da sona geldiklerini vurgulayan Karabulut “ Gençlik merkezimiz büyük oranda tamamlanmış durumda. İnşallah ekim ayı içerisinde güzel bir törenle açılışını yapmayı düşünüyoruz. Umarım merkezimiz ilçe ve gençlerimiz için bir cazibe merkezi olur.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ekim Ilk Kabul Olur Seti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji