YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Yerköy’de Okullar Arası Bilgi Kültür Yarışması Yapıldı

Yerköy’de Okullar Arası Bilgi Kültür Yarışması Yapıldı

Yerköy İlçemizde, ortaokullar ve liseler arası Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile “Hz. Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak” konulu bilgi, kültür yarışması düzenlendi
16032013bilgiKutlu Doğum Haftası kapsamında, Peygamber Efendimiz Konulu Ortaokullar ve Liseler arası Bilgi, Kültür Yarışması Yerköy Sağlık Meslek Lisesi Spor Salonunda tüm öğretmen, öğrencilerimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Yerköy Sağlık Meslek Lisesi Spor Salonunda gerçekleşen yarışmada, öğrencilerin sorulara cevap verirken bir hayli heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.
Yozgat’ta gerçekleşecek olan “Hz. Peygamberin Hayatı ve Güzel Ahlak” konulu bilgi, kültür yarışmasında Yerköy’ü temsil etmek için kıyasıya mücadele etti.
Çekişmeli geçen yarışmada öğrenciler oldukça iyi bir performans sergilerken, 10 ortaokul ve lisenin katıldıkları yarışmada, sorulan sorulara 30 saniyede cevap verildi.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ortaokullar arası yapılan yarışmada Cumhuriyet Orta Okulu birinci, Namık Kemal Ortaokulu ikinci, Liseler arası ise İmam Hatip Lisesi birinci, Sağlık Meslek Lisesi ise ikinci oldu.
Yarışmada, öğrencilerin son derece iyi yarıştıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Yozgat’ta gerçekleşecek olan bilgi, kültür yarışmasında Yerköy ilçemizi temsil edecek ortaokul ve lisemiz yapılan yarışmada belirlenmiştir.
Düzenlenen bu yarışmada büyük emek sarf eden komisyonda görev alan öğretmenlerimize, öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür eder, Yozgat’ta düzenlenecek yarışmada başarılar dilerim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji