YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Yerköy'de Okulların Donanım İhtiyacı Karşılandı

Yerköy'de Okulların Donanım İhtiyacı Karşılandı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gönderilen kırtasiye ve büro malzemeleri okullara telsim edildi
16112012kirtasiyeYozgat İl Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen kırtasiye ve büro malzemeleri okul müdürlerine teslim edildi.
Okulların ihtiyaçları doğrultusunda, Yerköy Öğretmen Evi bahçesinde gerçekleşen kırtasiye ve büro malzemelerinin dağıtımda Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçede bulunan mevcut okulların ihtiyaçları doğrultusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne talep edilen kırtasiye ve büro malzemelerinin gönderilmesi ile ilçede faaliyet gösteren okullara dağıtılmak üzere gönderildiğini ifade etti.
Yavuz, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Yerköy ilçemizde bulunan okullarımızın ofis malzemesi ve kırtasiye malzemeleri taleplerini bildirdik. Talebimiz doğrultusunda Milli Eğitim Müdürlüğümüz, ihtiyaç olunan malzemeleri okul müdürlerine teslim etmek için müdürlüğümüze göndermiştir.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen büro malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri ilçe şube müdürlerimizle birlikte okul müdürlerimize teslim edilmiştir.
Büro Malzemeleri ve kırtasiye malzemelerinin ilçemize gönderilmesi hususundaki katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş ve İl Şube Müdürümüz Hacı Ömer Kartal’ya teşekkür ederiz.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Dedi Ya

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji