YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,60
  • BIST
    %-0,18
Yerköy’de Radar Uygulaması Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Yerköy’de Radar Uygulaması Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından haftanın belirli günlerinde uygulanan şehir içi radar uygulaması aralıksız devam ediyor
25022013radar Yerköy Şehir Merkezinden, sürücülerin 50 km olan hız limitine uymaları amacı ile radar uygulaması başlatan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği, şehir içi radar uygulamasında 50 ila65 kilometrehız ihlali yapan sürücülere 166 TL para cezası yazarken, 65 ve üzeri hız yapan araçlara ise 343 TL para cezası kestiklerini ifade ettiler.
Yerköy-Yozgat Karayolu Yozgat Yolu Motel Erbaş Mevkiinde yapılan radar uygulamasında şehir içinde50 kilometrehız sınırını ihlal eden sürücüye 166 TL ile 343 TL arasında ceza-i işlem uyguladığını ifade eden Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Yetkilileri, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından radar konulan bölgelerde radar kontrolünün yapıldığı ve hız limitinin50 Kilometreolduğuna dair sürücülere yönelik uyarı levhaları konulduğunu ifade ettiler.
Yetkilileri, “Yerköy-Yozgat Karayolu Yozgat Yolu Motel Erbaş Mevkiinde yapılan radar uygulamasında 100 araca trafik kontrolü yapılmaktadır. Yapılan uygulama sonucu hız ihlali yapan araç sürücüsüne hız limitini aştıklarından dolayı Karayolları trafik kanunun 51-2A ve 51-2B maddelerinden ceza-i işlem uygulanmıştır.
Radar Uygulamasının yanı sıra okul servislerini denetimlerini de aralıksız devam etmekteyiz. Servis araçlarının uyması gereken kurallar dışında araç içerisinde öğrencilerin için gerekli donanıma sahip olmayan araçlara gerekli işlemler yapılmaktadır.”dediler.
Yerköy Şehir Merkezinde sürücülerin daha yavaş araç kullanmalarını gerektiğini kaydeden Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Yetkilileri, amaçlarının kimseye ceza yazmak olmadığını, sürücülerin şehir içerisinde seyrederken daha yavaş ve dikkatli trafik kurallarına uygun araç kullanmaya teşvik etmek olduğunu ifade ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji