YouTube

  • DOLAR
    %-0,10
  • EURO
    %-0,18
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %0,50
Yerköy’de rüzgar nedeni ile çatılar uçtu

Yerköy’de rüzgar nedeni ile çatılar uçtu

Yurdun büyük bölümünde etkili olan Rodos Yerköy ilçemizde de kendini gösterdi. 
16032013catiİlçemizde sabahın erken saatlerinde etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgar çatıların uçmasına sebep oldu. Evlerde maddi hasar meydana geldi.
Ülkenin büyük bir bölümünde etkili olan fırtına Yozgat ve ilçelerinde de etkisini gösterdi ve etkili olan rüzgat Yerköylülere zor anlar yaşattı. Şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşlar yollarda yürümekte zorlanırken, Yerköy 100. Yıl Mahallesi TOKİ F/8 numarada sabah saatlerinde etkili olan lodos nedeniyle 5 katlı bir binanın çatısı uçarak karşıdaki binaya çarptı. Daha sonra yola düşen çatı nedeniyle bina sakinleri korkulu dakikalar yaşadılar.
Bina Sakinlerinden, Osman Arslan, “İki gündür, şiddetli rüzgar esmesi sonucu TOKİ’nin çatıları uçmuştur. Bizim binanın çatısı karşı binanın merdiven parmaklıklarını kırdı. Diğer ikinci ve üçüncü bloklarda da aynı şekilde maddi hasar bulunmakta. Her an uçmak üzere”dedi.
Salim Boybey adlı vatandaş ise “ Saat 11:00 ile 12:00 civarlardın da büyük bir rüzgar bir afat gibi oldu. Çatımızın yarısını aldı götürdü. Şuanda bizler mağduruz çatının bir diğer parçalarında yavaş yavaş uçuyor. Apartmanda oturan bir çocuğun üzerine düşecekti nerdeyse çocuk kaçarak kurtuldu. Diğer TOKİ konutlarının çatıları yavaş yavaş uçmaya yüz tuttu” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji