YouTube

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %0,67
  • BIST
    %1,77
Yerköy’de sürücüler ceza için değil iftar için durduruldu

Yerköy’de sürücüler ceza için değil iftar için durduruldu

Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla iftar saatinde sürücü ve yolculara iftar yemeği verdi.
08072014yemekYozgat-Ankara kara yolu üzerindeki Yerköy Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde iftar saatinde yolda olan sürücüler trafik polisleri tarafından durdurularak, iftar yemeğine davet edildi.
Trafik ihlali yaptıkları düşüncesi ile ceza yiyeceklerini zanneden sürücüler emniyet müdürlüğünün yaptığı bu uygulama ile şaşkınlıklarını gizleyemedi. Böyle bir uygulamayla ilk defa karşılaştıklarını ve şaşırdıklarını söyleyen sürücüler, uygulamadan dolayı trafik polislerine teşekkür etti.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Süleyman Tuğrul, Ramazan dolayısıyla sürücülerin iftar saatinde yolda olduğunu ve iftara yetişemeyeceği düşüncesi ile böyle bir proje hayata geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Uygulamadan sürücülerimizin memnun kaldıklarını gördük. Uygulama ilk an şaşırtıcı geliyor. Genellikle sürücüler hız ve trafik kuralı ihlali nedeniyle durdurulduğunu zannediyor ama böyle bir uygulama ile karşılaşınca çok şaşırıyor. Bu uygulamalar sadece bugün değil her gün Ramazan boyunca devam edecek. İftar saatinde yol kullanıcılarına ve sürücülere iftar ikramlarımızı devam ettireceğiz. Etkin denetimlerimizin yanı sıra ikramlarda bulunarak sürücüleri dinlendiriyor ve yola huzurla gitmelerini sağlıyoruz. İftar saatinde bu bölgede bir tesis olmaması nedeniyle sürücü ve yolcuların mağduriyetlerini de önlemiş oluyoruz.”
Sivas’tan Bartın’a yolculuk yapan Salih Bostancı, Yerköy ilçemizde trafik polislerinin kendilerini durdurduğunu belirterek şunları söyledi: “Bir yerde hız sınırını aşıp cezamı yedim diye düşünürken trafik polislerinden güzel bir teklif aldım. Bizi iftara davet ettiler. Hem orucumuzu açtık hem de dinlenerek çayımızı içtik. Daha önce böyle bir uygulamaya hiç rastlamadım. Emniyet müdürlüğüne teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji