YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,60
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %-0,50
Yerköy’de Trafik Kurallarına Uyanlara Teşekkür Belgesi

Yerköy’de Trafik Kurallarına Uyanlara Teşekkür Belgesi

Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri “Trafikte Ayyıldız Gençlik Hareketi” etkinliği kapsamında trafik kurallarına uyan araç sürücülerine teşekkür belgesi dağıttı. 
23032013belgeYerköy Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ankara Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Trafikte Ayyıldız Gençlik Hareketi” projesi Yerköy’de uygulanmaya başlandı.
Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi’nden beş öğrenci, okul müdürü Necip Aydın, Yerköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Ayşe Uslu, Trafik Denetleme İstasyon Amiri Bahattin Omak ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri  “Trafikte Ayyıldız Gençlik Hareketi”ni hayata geçirerek, yaya geçidini kullanan ve trafik ışıklarına riayet eden yaya ve araç sürücülerine “teşekkür belgesi” takdim ettiler.
Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Necip Aydın, projenin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın öncülüğündeki “Trafikte Gençlik Hareketi” kapsamında gerçekleştirilen proje yarışması için hazırlandığını ve yarışmanın Mart ayı sonunda sonuçlanacağını, ancak trafikle ilgili çalışmalarını sürdüreceklerini anlattı.
Öğrencilerin 1 bin kişiye teşekkür belgesi verdiğini ifade eden Aydın, yayalara verilen belgelerde, “Yaya geçitlerini kullanarak sorumlu bir davranış sergilediğinden ve çevrenize de örnek teşkil ettiğinizden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve güzel bir yaşam dileriz”, kurallara uyan sürücüle için de “Canlarımızı emanet ettiğimiz değerli şoförümüz, trafik ışıklarına riayet ederek sorumlu bir davranış sergilediğinizden dolayı teşekkür eder, sağlıklı ve güzel bir yaşam dileriz” belirtti.
Okul Müdürü Aydın, Haşim Kılıç Mahallesi Talatpaşa Caddesinde gerçekleştirdikleri bu uygulamada çok güzel tepkiler aldıklarını ifade etti.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji