YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,62
  • BIST
    %-0,06
Yerköy’e Futbol Okulu açıldı

Yerköy’e Futbol Okulu açıldı

8-16 yaş grubu çocukların futbola özgü beceriler, koordinatif özellikler, oyun kuralları bilgisi kazandırmayı hedefleyen Uğur Spor Kulübü Yerköy ilçemizde kayıtlara başladı.
08032012futbolYerköy İlçemizde kaliteli futbolcular yetiştirmek hedefiyle Uğur Spor Kulübü tarafından Yerköy’de ilk olan futbol okulu hizmet vermeye başladı.
Yerköy İlçemizde 8–16 yaşlar arası sosyal gelişimi, öz güveni artırmayı planlayan Uğur Spor Kulübü kurucusu ve Beden Eğitimi Öğretmeni, Futbol Antrenörü Muammer Öz, Yerköy İlçemizde ilk ve tek olan “Futbol Okulunu” açtıklarını ifade etti.
Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Antrenörü Muammer Öz, Yerköy ilçemizde bir ilke imza atarak çocukların ve gençlerin sokaklarda heba olmalarını bir nebzede olsa engellemek amacıyla Yerköy Futbol Okulunu kurduğunu belirterek şöyle devam etti; “Çocuklarımızı sokaklardan koparıp sosyal bir yapı olan eğitim ve öğretim kurumumuz olan Spor okulumuzda daha başarılı ve geleceğe güzel emin adımlarla bakarak eğitim alma imkânları vardır.
Yerköy İlçemizde ilk defa böyle bir okul kuruldu halkımızın bu gibi sosyal aktivitelere duyarsız kalmayacaklarını temenni ediyorum. Büyük çabalar harcayarak bu okulu Yerköy’ümüze kazandırmış bulunmaktayız.
Umarım çocuklarımız ve gençlerimiz burada aldıkları teorik, pratik eğitimlerle kazanacakları fizik ve moral yetenekleri yanında teknik, taktik ve psikolojik yönlerden de geliştirilmesi, amacına yönelik faaliyetlerin devamlı ve Türk ve Yerköy futbolu için büyük bir kazanç olacağını temenni ediyorum.
Gençlerimiz ve çocuklarımızın bu eğitimler sonucunda belirli yerlere geleceklerdir. Büyük takımların dönem arasında yapılacak seçmelerine, başarılı öğrencilerimizi göndermeyi hedefliyoruz. Bu açıdan öğrencilerimizin geleceği ve alacakları eğitimler bizler için büyük önem taşımaktadır.”dedi.
Futbol okuluna kayıtların 27 Şubat, 15 Mart 2012 tarihine kadar süreceğini ifade eden Öz, Futbol okulu kayıtlarının 30 Lira olduğunu 0505 254 00 90 telefonundan da kayıt yaptıra bileceklerini ifade etti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji