YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Yerköylü gençlere modern spor salonu hizmet veriyor

Yerköylü gençlere modern spor salonu hizmet veriyor

Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan kapalı spor salonu gün geçtikçe modern bir görünüme sahip oluyor.
09122013sporYerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Sarıaslan görevi devralması ile birlikte kapalı spor salonunda ve şehir stadyumunda çeşitli değişiklikler yaptığını söyledi.
Daha önce basketbol potası ve voleybol filesini eski ve kullanılışlı olmadığını söyleyen Sarıaslan “Yerköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü görevine getirildiğimde salonumuzda boya ve badanası eksik ve içeriye boş bir görünüm katıyordu. İlk işimiz bu sorunu ortadan kaldırmak idi ve bunu durumu ortadan kaldırdık. Bunların yanı sıra salonumuz içerisinde skorbordumuz yoktu ve bunu da giden eski Kaymakamımız Bayram Gale sayesinde temin ettik ve şuan modern bir skorborda sahibiz ” dedi.
Spor salonu içerisinde güreş alanında mevcut olduğunu söyleyen Sarıaslan, Güreş alanına çeşitli bakımlar sonrasında ilçe halkına hizmet verdiğini söyleyerek, “ Kapalı Spor Salonumuzda görev yapan üç antrenörümüz bulunmakta. Bunlar güreş, voleybol ve basketbol antrenörlerimizdir. Güreş antrenörümüz Adnan Çınar Şahingöz’ün şuanda 30’a yakın öğrencisi, ayriyeten jimnastik programına gelen 5-7 yaş grubu öğrencisi bulunmakta.
Voleybol antrenörümüz Serap Muş ise voleybol ve okullardaki öğrencilerimize kros çalıştırmaktadır. Kendisi yaklaşık olarak 50’ye yakın öğrenci çalıştırmaktadır.
Basketbol antrenörümüz Dilaver Çağatay Kangal ise aynı zamanda futboldaki öğrencileri de çalıştırmaktadır ve 60’a yakın futbol, 35’e yakın basketbol öğrencisi bulunmaktadır.
Bunların okullardaki eğitimlerini aksatmamak amacıyla Hafta sonu ve bazı hafta içi günleri eğitim vermekteyiz” dedi.
Spor salonu içerisinde bulunan masa tenisine de antrenmanlara gelen öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiklerini söyleyen Sarıaslan, öğrencilerin kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla bu eğitimi ücretsiz olarak verdiklerini, antrenörler tarafından oluşturulan takımlarla Yozgat’ta gerçekleşecek turnuvalara katılacaklarını belirterek Kapalı Spor Salonunun tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu ve 7/24 faydalanabileceklerini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji