YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,92
  • BIST
    %1,96
Yerköylü Öğrenciler Şehit Erhan Ar'ın Ailesini Ziyaret Ettiler

Yerköylü Öğrenciler Şehit Erhan Ar'ın Ailesini Ziyaret Ettiler

Yerköy ilçesinde bir grup öğrenci, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erhan Ar’ın ailesini ziyaret etti.
19032013sehitlikYerköy 80.Yıl Ortaokulu 6-C Sınıfı öğrencileri, Hakkâri-Çukurca karayolunda meydana gelen mayınlı saldırıda şehit düşen 30 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erhan Ar’ın, babası Mustafa Ar ve annesi Medine Ar’ı evlerinde ziyaret ettiler.
Şehit ailesinin dertlerini dinleyerek onlara destek olmaya çalışan Yerköy 80.Yıl Ortaokulu 6-C Sınıfı Rehber Öğretmeni Sebahattin Bircan, şehitlik makamının İslam Dini’nde önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Şehit bir evlat sahibi olmak kimseye nasip olmaz, şehit annesi olmak, şehit yakını olmak, bir şereftir. Ne mutlu sizlere. Yüce Türk devleti ve Türk milleti sizlerden gurur duyuyor.
Huzur ve güvenimizi vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza, evlatlarına helal süt emziren annelerimize borçluyuz. Yüreğinizdeki acıyı alnınızda gurur ve onur tacı olarak görüyoruz” dedi.
Yerköy 80.Yıl Ortaokulu 6-C Sınıfı öğrencileri Şehidin annesi Medine Ar eve Mustafa Ar ile görüştüler. Şehidin ailesi öğrencilerin bu duyarlılığına teşekkür etti.
Şehit Erhan Ar’ın evi ziyareti sonrasında, Yerköy Şehitliğine giderek şehitlerin ruhlarına Yasin-i Şerif okudular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji