YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,64
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %-0,50
Yerköylü öğrencilerden halaylı veda

Yerköylü öğrencilerden halaylı veda

 Yerköy ilçemizde, lise öğrencileri mezuniyetlerini davulla zurnayla eğlenerek kutladılar.
15062013davul2012–2013 eğitim öğretim sezonunun son gününde, lise son sınıf öğrencilerinin okula vedaları renkli görüntülere sahne oldu.
Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi öğrencileri davul zurna eşliğinde okullarına veda ettiler.
Sokakta yaptıkları mezuniyet sevincinde davul ve zurnanın etrafında oynayarak okullarına veda ettiklerini ifade eden öğrencilerden Yunus Bulut, ”2012–2013 eğitim ve öğretim yılı bizlerin lise hayatına son verdiği dönemdir. Ben ve arkadaşlarım okulun son gününde okulumuza veda etmek için davul zurna tutarak veda etmek istedik. Arkadaşlarımızdan da olumlu cevaplar gelince böyle bir etkinlik tertipledik. Lise hayatına davulla zurna ile eğlenerek veda ettik.”dedi.
Öğrenci Elif Büşra Aktaş ise ”Okulumuzdan ve arkadaşlarımızdan ayrılmak bizlere zor geliyor. Ama maalesef elimizden bir şey gelmiyor. Bizde bu son günümüzde arkadaşlarımla ağlayarak değil oynayarak veda etmek için böyle bir şey düşündük.”dedi.
Davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler okul idaresine teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji