YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
Yerköylü Öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim

Yerköylü Öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü liselerde görev yapan branş öğretmenlerine yönelik hizmetiçi eğitim seminerleri düzenleniyor.
24052013fatihHüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesinde başlayan seminerde, öğretmenlere Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Murat Murat tarafından Derslerde BT ve teknikleri konularını anlatılmaya başlandı.
Eğitimde F@TİH Projesi kapsamından,  Yerköy Hüseyin Erbaş İmam Hatip Lisesinde hizmetiçi eğitim düzenlendiğini ifade eden Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni Murat Murat, “Şu anda ilçemizde iki okulda etkileşimli tahtaların kurulumu tamamlanmış, birkaç yıl içinde de tüm oratokul ve liselerimizde etkileşimli tahtaların kurulumu bakanlığımız tarafından hedeflenmektedir.
Eğitimde FATİH Projesini meydana getiren beş bileşenden biri “Derslerde BT kullanımı için Öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim” bileşenidir.  Proje bileşeni kapsamında; okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizi hizmetiçi eğitimlere almayı amaçlamaktayız.
Proje kapsamındaki eğitimlerin genel amacı; öğrencilerimize zengin bir eğitim öğretim ortamı sunmak,  öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve ülkemizi eğitimde üst sıralara taşımaktır.
“Fatih Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursunun içeriği akademisyenlerden oluşan bir kurulla çalışmaları yapılmış ve eğitim içeriği oluşturulmuştur. Eğitimin İçeriği: Okul türüne göre öğretmen kılavuz kitapları veya öğretim programları doğrultusunda derslerini işleyen öğretmenlerin, eğitim-öğretim sürecinde bilişim teknolojilerini etkin ve verimli olarak kullanabilmesini sağlamaktır.
Proje kapsamında kurulacak olan donanımları bu amaca yönelik olarak etkin kullanımını sağlamaktır. Kurs içeriği boyunca öğretmen kılavuz kitaplarına ve öğretim programlarındaki kazanımlara bağlı kalarak ve yapılandırmacı yaklaşımın dışına çıkmadan dersin süreçlerinde bilişim teknolojilerinin ve e- materyallerin nasıl kullanılacağı konularına değinilmiştir.
Etkileşimli tahtalar kurulumu davam ettikçe Eğitimde FATİH Projesi kapsamında öğretmenlerimize yönelik hizmetiçi eğitimlerimizde devam edecektir.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji